Kod nas u Auto Centru Šmit možete obaviti tehnički pregled vašeg vozila bez obzira na vrstu. Vršimo tehničke preglede SVIH vrsta vozila, od putničkih, teretnih svih nosivosti, motocikala, pa do poljoprivredne mehanizacije (traktora i traktorskih prikolica). Naše stručno osoblje Vam stoji na usluzi tako da uvek možete da dođete i obavite redovni, šestomesečni, kontrolni i vanredni tehnički pregled.

REDOVAN TEHNIČKI PREGLED

Redovan tehnički pregled se vrši jednom godišnje prilikom produženja registracije vozila. Može da se obavi do mesec dana pre isteka registracije vozila. 

ŠESTOMESEČNI TEHNIČKI PREGLED

Šestomesečni tehnički pregled je obavezan za sva vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 3500 kg i obavlja se svakih šest meseci.

VANREDNI TEHNIČKI PREGLED

Vanredni tehnički pregled se vrši na vozilima na kojim saobraćajna policija posumnja u ispravnost vozila i na vozilima koja su imala saobraćajni udes,  s tom razlikom što se vanredni tehnički pregled vrši odmah nakon udesa, da bi se eventualno utvrdila tehnička ispravnost ili neispravnost vozila u momentu udesa.

tehnički pregled auto centar šmit srbobran

KONTROLNI TEHNIČKI PREGLED

Kontrolni tehnički pregled se vrši na vozilima koja su imala saobraćajni udes. Nakon udesa, saobraćajna policija privremeno oduzima registracione tablice tog vozila. Kad vlasnik popravi oštećenja na vozilu koja su nastala u udesu, vozilo odlazi na kontrolni tehnički pregled gde se utvrđuje da li je vozilo popravljeno u skladu sa zakonom i da li je tehnički ispravno. Ukoliko je vozilo ispravno, vlasnik dobija registracioni list kao dokaz o ispravnosti vozila i sa njim odlazi u policijsku stanicu gde dobija nazad registracione tablice od vozila.

POSETITE NAS I U BILO KOM TRENUTKU MOŽETE

POTPUNO BESPLATNO OBAVITI KONTROLU TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VAŠEG VOZILA!