auto centar šmit srbobran

KO SMO MI?

Sredinom 80-tih smo počeli da se bavimo popravkom i trgovinom automobila, da bi se 1993. godine opredelili prvenstveno za rad sa vozilima marke Mazda.

Tada je napravljen servis koji se prostire na 200m2 i koji je opremljen savremenom opremom, najnovijom dijagnostikom za vozila i naravno osobljem koje je kvalifikovano za rad i sa vozilima najnovije generacije. Ne pružamo samo mehaničarske usluge, već SVE usluge i vrste popravki na vozilu, od zamene stakala i šoferšajbni do kompletnih popravki havarisanih vozila. .

Auto Centar Šmit vrši uvoz polovnih vozila po proceduri i zakonu Republike Srbije tj. vozila sa euro 3 normama. Takođe uvozimo vozila po porudžbini po principu ključ u ruke – obavljamo transport vozila i svu papirologiju za Vas (carinjenje, oporezivanje, registraciju vozila). Sva vozila koja se prodaju kod nas su u potpuno ispravnom stanju i sa urađenim servisom, ne samo na motoru već na celom vozilu.

USLUGE KOJE NUDIMO

  • TEHNIČKI PREGLED
  • REGISTRACIJA VOZILA
  • OSIGURANJE VOZILA
  • UVOZ I PRODAJA VOZILA
  • SERVIS

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati ili da nas posetite lično.

auto centar šmit

PLATITE SVOJE RAČUNE!

Auto Centar Šmit Vam pored usluga tehničkog pregleda, registracije motornih vozila i osiguranja nudi i mogućnost plaćanja SVIH računa, na jednom mestu!