AUTO CENTAR ŠMIT
VAŠ POUZDAN PARTNER

Sredinom 80-tih smo počeli da se bavimo popravkom i trgovinom automobila, da bi se 1993. godine opredelili prvenstveno za rad sa vozilima marke Mazda.

Tada je napravljen servis koji se prostire na 200m2 i koji je opremljen savremenom opremom, najnovijom dijagnostikom za vozila i naravno osobljem koje je kvalifikovano za rad i sa vozilima najnovije generacije. Ne pružamo samo mehaničarske usluge, već SVE usluge i vrste popravki na vozilu, od zamene stakala i šoferšajbni do kompletnih popravki havarisanih vozila. .

Auto Centar Šmit vrši uvoz polovnih vozila po proceduri i zakonu Republike Srbije tj. vozila sa euro 3 normama. Takođe uvozimo vozila po porudžbini po principu ključ u ruke – obavljamo transport vozila i svu papirologiju za Vas (carinjenje, oporezivanje, registraciju vozila). Sva vozila koja se prodaju kod nas su u potpuno ispravnom stanju i sa urađenim servisom, ne samo na motoru već na celom vozilu.

USLUGE KOJE NUDIMO

Tehnički pregled

Registracija vozila

Osiguranje vozila

Servis i prodaja vozila

PLATITE SVOJE RAČUNE!

Auto Centar Šmit Vam pored usluga tehničkog pregleda, registracije motornih vozila i osiguranja nudi i mogućnost plaćanja SVIH računa, na jednom mestu!

ZAŠTO DA SE ODLUČITE ZA NAS?

Obučen tim

Savremena oprema

Kvalitetna usluga

Sve po propisima

Dugogodišnje iskustvo

Sve na jednom mestu