O nama

Auto Centar Šmit - Vaš pouzdan partner

Brinemo o Vašim vozilima više od 30 godina!

Sredinom 80-tih smo počeli da se bavimo popravkom i trgovinom automobila, da bi se 1993. godine opredelili prvenstveno za rad sa vozilima marke Mazda.

Tada je napravljen servis koji se prostire na 200m2 i koji je opremljen savremenom opremom, najnovijom dijagnostikom za vozila i naravno osobljem koje je kvalifikovano za rad i sa vozilima najnovije generacije. Ne pružamo samo mehaničarske usluge, već SVE usluge i vrste popravki na vozilu, od zamene stakala i šoferšajbni do kompletnih popravki havarisanih vozila. .

Auto Centar Šmit vrši uvoz polovnih vozila po proceduri i zakonu Republike Srbije tj. vozila sa euro 3 normama. Takođe uvozimo vozila po porudžbini po principu ključ u ruke – obavljamo transport vozila i svu papirologiju za Vas (carinjenje, oporezivanje, registraciju vozila). Sva vozila koja se prodaju kod nas su u potpuno ispravnom stanju i sa urađenim servisom, ne samo na motoru već na celom vozilu

tehnički pregled vozila, registracija vozila , osiguranje vozila i servis vozila AUTO CENTAR ŠMIT

Naše usluge

01.

Tehnički pregled

Kod nas u Auto Centru Šmit možete obaviti tehnički pregled SVIH vrsta vozila, od putničkih, teretnih svih nosivosti, motocikala, pa do poljoprivredne mehanizacije!

02.

Registracija vozila

Vršimo kompletnu uslugu registracije vozila tj. pripremu celokupne dokumentacije koja je potrebna radi produženja registracije vozila. Brzo i efikasno.

03.

Osiguranje vozila

Kod nas možete izvaditi polisu osiguranja za bilo koje vozilo od osiguravajućeg društva TRIGLAV OSIGURANJE ADO, a cena polise osiguranja zavisi od više faktora…

04.

Servis vozila

Auto servis MAZDA automobila i drugih, pre svega, japanskih automobila. Auto-dijagnostika najnovije generacije. Vrhunska usluga, stručno osoblje, dugogodišnje iskustvo.

Naša dostignuća

Pokreću nas naši klijenti, partneri zbog kojih se kontinuirano edukujemo i usvajamo nove tehnike i pravila!

30+

Godina poslovanja

3

Stručna servisera

2000+

Tehničkih pregleda 
godišnje

3000+

Zadovoljnih
korisnika

Zašto da se odlučite za nas

Sve na jednom mestu

Na jednom mestu tehnički pregled, osiguranje, registracija vozila, servis i prodaja vozila, plaćanje svih taksi. 

Iskusan i obučen tim

Dugogodišnje iskustvo u auto industriji, 30 godina iskustva sa MAZDA brendom.

Kvalitet

Auto Centar Šmit je opremljen savremenom opremom, najnovijom dijagnostikom za vozila.

Sve po propisima

Auto Centar Šmit je licenciran i prilikom registracija i tehničkog pregleda svih vozila pratimo propise, pravila i Zakone. 

Želite da uradite tehnički Vašeg vozila? Zakažite svoj termin!

Za putnička vozila tehnički pregled mora da traje minimum 35 minuta, te je ograničen broj vozila koji dnevno može da bude tehnički pregledan.  Iz tog razloga je obavezno zakazivanje tehničkog pregleda, telefonom ili lično u servisu.