Tehnički pregled nije obaveza i trošak! Tehnički pregled je bezbednost Vas i Vaše porodice tokom vožnje!

Kod nas u Auto Centru Šmit možete obaviti tehnički pregled vašeg vozila bez obzira na vrstu. Naše stručno osoblje Vam stoji na usluzi tako da uvek možete da dođete i obavite redovni, šestomesečni, kontrolni i vanredni tehnički pregled. Vršimo tehničke preglede SVIH VRSTA VOZILA: 

Putničkih vozila

Teretnih vozila svih nosivosti

Poljoprivredne mehanizacije (traktora i traktorskih prikolica)

Motocikala

VRSTE TEHNIČKIH PREGLEDA KOJE VRŠIMO

REDOVAN TEHNIČKI PREGLED

Redovan tehnički pregled se vrši jednom godišnje prilikom produženja registracije vozila. Može da se obavi do mesec dana pre isteka registracije vozila. 

ŠESTOMESEČNI TEHNIČKI PREGLED

Šestomesečni tehnički pregled je obavezan za sva vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 3500 kg i obavlja se svakih šest meseci.

VANREDNI TEHNIČKI PREGLED

Vanredni tehnički pregled se vrši na vozilima na kojim saobraćajna policija posumnja u ispravnost vozila i na vozilima koja su imala saobraćajni udes,  s tom razlikom što se vanredni tehnički pregled vrši odmah nakon udesa, da bi se eventualno utvrdila tehnička ispravnost ili neispravnost vozila u momentu udesa.

tehnički pregled auto centar šmit srbobran

KONTROLNI TEHNIČKI PREGLED

Kontrolni tehnički pregled se vrši na vozilima koja su imala saobraćajni udes. Nakon udesa, saobraćajna policija privremeno oduzima registracione tablice tog vozila. Kad vlasnik popravi oštećenja na vozilu koja su nastala u udesu, vozilo odlazi na kontrolni tehnički pregled gde se utvrđuje da li je vozilo popravljeno u skladu sa zakonom i da li je tehnički ispravno. Ukoliko je vozilo ispravno, vlasnik dobija registracioni list kao dokaz o ispravnosti vozila i sa njim odlazi u policijsku stanicu gde dobija nazad registracione tablice od vozila.

Zakazivanje tehničkog pregleda

ZBOG ZAKONOM PROPISANE PROCEDURE KOJA TRAJE
MINIMUM 35 MINUTA

OBAVEZNO JE ZAKAZIVANJE TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA

Za putnička vozila tehnički pregled mora da traje minimum 35 minuta, te je ograničen broj vozila koji dnevno može da bude tehnički pregledan.  Iz tog razloga je obavezno zakazivanje tehničkog pregleda, telefonom ili lično u servisu.

ZAKAŽITE TEHNIČKI PREGLED

021/732 586

Zakonom o bezbednosti saobraćaja, određeno je da se redovan tehnički pregled vozila vrši jednom godišnje prilikom registracije i može se obaviti 30 dana pre isteka registracije vozila.

POSETITE NAS I U BILO KOM TRENUTKU MOŽETE

POTPUNO BESPLATNO OBAVITI KONTROLU TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VAŠEG VOZILA!